Digitaal visitekaartje laten maken

By Karel de Vries

Als ondernemer wil je natuurlijk wel dat je veel klanten krijgt en ze kunt behouden. Zonder klanten kan je bedrijf immers niet voortbestaan. Heb je nu veel te maken met klanten maar zeker ook met talloze leveranciers? Dan is het heel handig als je als ondernemer ook visitekaartjes hebt om uit te delen. Hierop kun je de informatie die jij belangrijk vindt en die je met anderen wilt delen laten zetten. Weten zij ook direct met wie ze te maken hebben en waarvoor ze bij jouw bedrijf terecht kunnen.

Visitekaartjes bestellen in het buitenland

Visitekaartjes online maken of goedkoop visitekaartjes bestellen is tegenwoordig geen probleem en kun je zelfs door een grafisch ontwikkelaar buitenland laten doen. Voordeel daarvan is dat de kosten lager zijn en dat je toch kwalitatief goede kaartjes mag verwachten die je zonder risico kunt bestellen. Sta je nu als ondernemer echt voor duurzaamheid en wil je met je bedrijf uitstralen dat jullie serieus bezig zijn met het milieu? Dan is het een aanrader voor digitale visitekaartjes te kiezen. Dit scheelt je niet alleen veel papier maar het is natuurlijk ook gewoon handig en echt helemaal van deze tijd. Je kan op fivver.com digitale visitekaartjes laten maken. Je betaalt, de grafische ontwerper gaat aan de slag, levert en als het digitale visitekaartje niet bevalt, dan kan je deze laten aanpassen, of je geld terug vragen.

Veel minder papier in omloop

Een digitale visitekaart laten ontwerpen kun je als ondernemer zowel in het binnen- als buitenland laten doen. Voordeel van het buitenland is dat daar doorgaans lagere tarieven worden gerekend dan hier. Je krijgt als ondernemer zelf wel het visitekaartje op papier maar er hoeven geen honderden exemplaren gedrukt te worden om uit te delen. Je kunt de gegevens van het digitaal visitekaartje nfc of het digitaal visitekaartje qr-code eenvoudig en snel met anderen delen.

Zelf ontwerpen digitaal visitekaartje? Geen goed idee

digitaal visitekaartje laten ontwerpenDigitale visitekaartjes laten ontwerpen kun je zelf doen, maar online zijn er expert te vinden, die zeer goedkoop beter werk afleveren. Visitekaartjes maken online is niet ingewikkeld en zeker niet als je een goed logo hebt voor je bedrijf. Dit laat je op het kaartje zetten en verder kun je bekijken wat er nog meer op moet komen staan. Bij een digitale visitekaart kunnen er nog meer gegevens aan worden gekoppeld dan er op de papieren versie staan. Heb je er zelf niet zoveel kaas van gegeten? Geen probleem want er zijn tal van bedrijven waarbij een digitaal visitekaartje bestellen mogelijk is. Of je nu een nfc visitekaart of eentje met een qr-code wilt die kan worden afgelezen op een smartphone, maakt niet uit want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Digitaal visitekaartje online bestellen

Als je zelf de papieren versie (andere luxere uitvoeringen zijn ook mogelijk) hebt, kan deze voor een smartphone gehouden worden. De gegevens die op het digitale visitekaartje nfc staan worden direct uitgelezen en kun je op tal van manieren delen met anderen die erin geïnteresseerd zijn. Bestel je digitale visitekaartje daarom vandaag nog zodat je het snel in huis hebt je hebt. De grafisch ontwerper maakt natuurlijk altijd eerst een voorbeeld voor je dat je kunt bekijken. Is dat helemaal naar je zin? Dan kan de digitale visitekaart meteen besteld en gemaakt worden.

Voordelen van een digitaal visitekaartje

Een digitaal visitekaartjes heeft de volgende voordelen:

  • Het is stukken beter voor het milieu dan talloze papieren kaartjes die ergens rondzwerven.
  • Papieren kaartjes raken nog wel eens kwijt maar als mensen eenmaal je gegevens via de digitale visitekaart hebben gekregen, is daarvan ook geen sprake meer.
  • Alle gegevens die op het visitekaartje staan, kun je direct opslaan in je eigen smartphone. Deze kun je daarna delen via bijvoorbeeld de mail of social media kanalen. Je hebt er niet eens een app voor nodig.

Laat een digitale visitekaart goedkoop ontwerpen

Je hebt geen doosjes met kaartjes die je makkelijk vergeet mee te nemen meer nodig want je deelt je gegevens gewoon digitaal.
Zijn er wijzigingen in je bedrijf die je graag wilt doorgeven aan je klanten en leveranciers? Dan kun je het digitale visitekaartje snel en onbeperkt aanpassen.
Een digitaal visitekaartje gratis delen is altijd mogelijk.

Onderscheid jezelf ook met je digitale visitekaartje

Als je voor digitale visitekaartjes kiest, weet dan dat er tal van soorten en uitvoeringen gemaakt kunnen worden. Het is maar net wat jij wilt hebben en wat erop moet komen staan. Het is het beste om bij diverse ontwerpers te informeren naar de mogelijkheden. Een standaard design is mogelijk maar als je jezelf en je bedrijf wilt onderscheiden van de rest en beter wilt opvallen bij klanten, is het verstandig om voor een gepersonaliseerde of zelf ontworpen visitekaart te kiezen.

Laat zien waar je onderneming voor staat

Zorg dat je met de kaart duidelijk maakt waarvoor jij en je bedrijf staan en probeer op die manier zoveel mogelijk klanten te winnen. Als je bedrijf duurzaamheid uitstraalt zullen veel mensen dat erg waarderen en zeker eens een kijkje nemen op jouw website en in je webshop. Een visitekaartje laten ontwerpen door een bedrijf nfc visitekaartjes in het buitenland kan vaak heel verrassende resultaten opleveren.

 

 

Vorige bericht

Volgende bericht

 

3 gedachten over “Digitaal visitekaartje laten maken”

Reacties zijn gesloten.